Cautare

58057 de rezultate pentru "gigi becali pregateste pentru fotbal o carte pentru tipar" (4.01 secunde)
Integrarea in UE e mana cereasca pentru Romania, insa tara noastra trebuie sa fie atenta la intentiile organizatiilor oculte care doresc distrugerea identitatii nationale, a declarat ieri liderul PNG, Gigi Becali, la finalul unei dezbateri la care au participat istorici si reprezentanti ai mediului academic.
Ultimul sondaj INSOMAR confirma increderea crescanda a romanilor in Gigi Becali. ... ßeful Partidului Noua Generatie, Gigi Becali, se bucura de increderea a 33 la suta dintre romani, fiind urmat de premierul Tariceanu cu 30 la suta.
"Boc, Udrea si Anastase ar putea distruge imaginea viitoarei Miscari Populare" Miscarea Populara reprezinta o strategie politica de camuflare a portocaliului si care, doar prin cooptarea lui Victor Ciorbea, Gigi Becali sau Dan Diaconescu, castiga la redistribuire 4 sau 5 procente in plus, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Catalin Zmarandescu, proaspat campion mondial IFC MMA (lupte in cusca), a dezvaluit un episod socant din viata sa, petrecut in 2009, cand a fost arestat, impreuna cu seful sau de atunci, Gigi Becali, in scandalul hotilor de masini.
Cele 4 dorinte ale lui Becali! Mihai Stoica a citit randurile emotionante scrise de Gigi:
Exista sanse ca Gigi sa scape de puscarie? Un avocat din Ploiesti sustine ca stie cum poate fi eliberat patronul Stelei Bogdan Paun, un avocat ploiestean, sustine ca trimiterea lui Gigi Becali in penitenciar a fost abuziva si nedreapta.
Becali arunca BOMBA: a gasit arma secreta pentru meciul cu Twente! ... Gigi Becali a anuntat ca e gata sa intre chiar el pe teren la jocul din Olanda. ... Daca trebuie, stau si pe banca si, cand e nevoie de o schimbare, intru si pe teren.
Durul diagnostic a fost pus chiar de Gigi Becali care isi descrie cu cuvinte tandre echipa pe care o patroneaza: "Este ca o femeie frumoasa, cu picioare frumoase, silueta, dar fara par.
Topul politicienilor frumosi este deschis de Cristian Boureanu, urmat de Calin Popescu-Tariceanu, Elena Udrea si Gigi Becali. Traian Basescu s-ar situa pe primul loc in optiunile electoratului roman, daca luna viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale anticipate, urmat de Gigi Becali.
Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au analizat situatia de la FCSB, unde Gigi Becali a criticat dur echipa, desi nu a pierdut niciunul dintre ultimele noua meciuri jucate.
Gigi Becali si-a exprimat regretul ca Marius Sumudica nu a venit la FCSB in vara si a transmis ca este convins ca ar fi castigat campionatul daca antrenorul semna contractul.
FCSB nu a reusit sa o invinga pe FC Voluntari, meci incheiat 2-2, si a ramas cu sanse mici la castigarea campionatului. Dupa meciul de pe Arena Nationala, Gigi Becali a facut acuzatii grave:
Gigi Becali (64 de ani), fiantatorul FCSB-ului, a anuntat ca Ilie Poenaru se afla pe lista sa. ... Poenaru a avut o interventie telefonica la emisiunea Liga Digi Sport si a vorbit despre declaratiile lui Gigi Becali.
Gigi Becali le raspunde fanilor revoltati dupa dplecarea lui Edi Iordanescu de la FCSB: ... Antrenorul a intrat in conflict cu patronul echipei, Gigi Becali, si a decis sa rupa contractul.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia: AquaMagic, telegondola, foisoare pentru batrani etc.
Liberalii doljeni au anuntat ieri venirea în partid a fostei conduceri a PNG si a 11 organizatii locale ale formatiunii conduse de George Becali.
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala.
Anul trecut, la debutul cupelor europene, singura dilema a romanului tare priceput la fotbal era cine va castiga Cupa UEFA:
Fara nicio urma de indoiala, domnul George Becali este unul dintre cei mai autodeclarati crestini pe care i-a avut neamul nostru. ... Nu este cazul sa reamintim aici toate faptele sale marete, multumita carora ocupa un loc pe podiumul celor in care poporul are o incredere nestramutata.
google-analytics.com